Itt add meg az alcímet

Kinesio Tape

Akár csak az élsportolók, úgy a termelésben, irodában dolgozó kollégái ízületei és izomzata is nagy igénybevételnek van kitéve. Testünk felépítése vázszerkezetileg és az izomláncok kapcsolatát tekintve is azonos. Előzze meg a munkahelyi sérüléseket, csökkentse a betegszabadságokat és biztosítson lehetőséget kollégáinak, hogy a Kinesio Tape szó szerint "levegye a terhet a vállukról". Bárhova felhelyezhető 10 perc alatt és akár 4-5 napig viselhető. Amelyik módszer már az olimpián is bizonyított, a termelésben dolgozók ízületi és izomproblémáira is megoldást nyújt.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FELSZERELÉSEKKEL DOLGOZUNK, AMIRE GARANCIÁT VÁLLALUNK

INGYENESEN KIPRÓBÁLHATÓ KINESIO TAPE KEZELÉSEK MUNKAHELYÉN, MUNKAIDŐBEN 8 FŐ RÉSZÉRE

A termelésben dolgozó munkatársak egy nap akár több százszor is megismételnek egy munkafolyamatot, mely során ízületeik és izomzataik óriási terhelést kapnak. Ez hosszú távon mozgásszervi megbetegedést eredményez, aminek következménye a munkából való kiesés akár több hónapra is.
Üzemorvosok véleményével megerősítve a több éves tapasztalat és a több mint 2000 kezelt dolgozó azt igazolta, hogy gyorsan és - a cég számára - költséghatékonyan alkalmazható a Kinesio Tape a vállalati egészségmegőrzésben.